Belly / Leg Attack

individual training

De Belly/Leg Attack® maakt gebruik van draadloze infrarood-dieptewarmte. Dat heeft meerdere positieve effecten op het lichaam, zoals vermindering in stijfheid en de bevordering van afvoer van afvalstoffen. De infrarood-dieptewarmte dringt de huid binnen op cel- en weefselniveau. Hierdoor wordt de stofwisseling gemaximaliseerd. Ook de bloedvaten zetten uit wat resulteert in een betere doorbloeding, waardoor de vetverbranding enorm zal toenemen.  Zo kan je de typische probleemzones ‘”buik, billen, benen”, veel gerichter aanpakken!

Met de Attack-startkuur train je gedurende 12 weken, 2x per week een uur met de belt (buik) of broek (billen, bovenbenen).  Gecombineerd met een gezond eetpatroon, zorgt dit voor zichtbaar resultaat in 12 weken.  Eens je je doel bereikt hebt, kan je het resultaat stabiliseren door 1x per week te komen trainen met de diepte-infrarood techniek.

Hoe werkt de diepte-infrarood techniek?

Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water/vocht. Infrarood-dieptewarmte dringt diep in het lichaam door en activeert de watermoleculen in het lichaam. Deze actieve watermoleculen verhogen de bloedcirculatie en de efficiëntie van het metabolisme waardoor afvalstoffen, zoals zware metalen etc. sneller en efficiënter worden afgevoerd. Ook de zuurgraad in het bloed wordt minder waardoor er meer zuurstof in het bloed komt.

De onzichtbare stralen van de korte, ‘normale’ infrarood stralen kunnen niet door het lichaam worden opgenomen. Met infrarood-dieptewarmte stralen is het wel mogelijk om diep het lichaam binnen te dringen en daar voor warmte te zorgen. Hierdoor verwijden de haarvaatjes wat weer resulteert in een betere bloedcirculatie. Ook het metabolisme van de weefsels en cellen wordt geactiveerd. Dit is ook zeer bevorderlijk voor het afvoeren van de afvalstoffen en zware metalen uit het lichaam.

De ‘normale’ infrarood straling zorgt voor een warmtesensatie op de opperhuid. Deze infrarood straling penetreert de huid minimaal binnen. Infrarood-dieptewarmte is een stuk sterkere straling en staat ook een stap hoger in het infrarood-lichtspectrum. Infrarood-dieptewarmte straling penetreert de huid 40 tot 50 keer dieper dan de ‘normale’ infrarood straling.

Wanneer je in combinatie met infrarood-dieptewarmte gaat sporten bereik je dubbel resultaat in hetzelfde uur! Voor een nog beter resultaat kan je de training combineren met één van onze voedingsprogramma’s.

 

TERUG