coaching

individual coaching

LV begeleidt iedereen die gezond wil leven en/of af wil slanken zonder jo-jo effect. Wij hanteren een methode die voor iedereen praktisch én doeltreffend is! Het is meer dan een dieet, het is een andere manier van eten die je je hele verdere leven kán volhouden.

De oorzaak van overgewicht is lang niet altijd te wijten aan teveel eten en drinken. In heel wat gevallen is consequent minder eten, het zogenaamde stelselmatig lijngedrag, juist de oorzaak van het ontstaan van teveel lichaamsvet! Wanneer je blijvend minder eet, creëer je onbedoeld een lui lichaam, voedsel wordt daardoor veel eerder opgeslagen in de vorm van vetweefsel. Zo wordt het voor mensen met stelselmatig lijngedrag bijzonder lastig om doeltreffend EN blijvend, af te slanken.

Iedereen weet dat we uit onze voeding niet voldoende belangrijke voedingsstoffen meer halen. We worden futloos, hebben problemen om op gewicht te blijven en willen gewoon weer stralen ! Daarom nemen we steeds vaker onze toevlucht tot supplementen en shakes.
Prima, maar…. als je die niet op de juiste manier gebruikt, heb je weinig tot geen resultaat.  En ook daar kunnen wij jullie mee kunnen helpen: shake it the right way!!!

Het SLANK & GEZOND PROGRAMMA

Binnen het programma kan je de weekmenu’s gewoon volgen en/of zelf bepaalde voedingsmiddelen vervangen uit de variatielijst. Zo kan iedereen van het gezin gewoon mee-eten. Let wel dat je steeds voor de “slankste” producten kiest in de eerste fase, daarna mag je gerust eens “zondigen” ?.  Voor een nog beter resultaat kan je het programma combineren met een optioneel vetverbrandend bewegingsschema.

Kies uit 4 methodes

. GEZOND ONTBIJT als je vlug en gezond wil ontbijten en de dag energiek wil starten.

. VOEDING COMPLEET als je wil afvallen en/of gezonder en gevarieerder wil eten.

. MAALTIJDVERVANGER COMPLEET als je weinig tijd hebt om gezond te koken.

. SPORT GEZOND: als je veel sport, kracht of uithouding, en je prestaties wil verbeteren.

Uiteraard mag je zelf de methode kiezen die het beste bij jouw doelstelling past. Door de opbouw in fasen, wordt zowel het korte termijn als het lange termijn jojo-effect vermeden EN een blijvend resultaat is hierdoor gegarandeerd!

Naast een map met voedingsadvies, krijg je 3 testen, bestaande uit een gewichtsmeting, een vet- en vochtgehalte meting, een spiermassa- en botmassa meting en een bepaling van uw dagelijkse energie behoefte. De eerste test bij aanvang van het programma, de tweede test na 1 maand en de derde na 2 maand.

TERUG